Altele

Ai la îndemână un generator de curent sau te-ai putea gândi să donezi unul?

Scris de Daniel Solheim

Organizația non-profit Grønne Bror, condusă de Gigel Codreanu, va trimite al IX-lea TIR cu ajutoare pentru România și Ucraina.

Datorită situației precare din Ucraina, unde infrastructura a fost bombardată în repetate rânduri, fapt care a dus la întreruperi masive în furnizarea energiei electrice, se ivește iată ocazia de a trimite generatoare electrice în zonele afectate.

TIR-ul va fi încărcat cu ajutoare (haine, încăltăminte, saltele, lenjerie de pat, alimente și alte lucruri folositoare) în data de 17. decembrie 2022 în Hokksund (adresa: Drammensveien 182, 3300 Hokksund).

Dacă ai la dispoziție un generator sau te gândești că ai dori să contribui cu unul pentru a-l trimite în Ucraina, poți să-l livrezi la adresa mai sus menționată în data de 17. decembrie sau să iei legătura cu Gigel Codreanu (telefon 47 35 53 65) pentru a il putea colecta.

Dacă dorești să faci o faptă bună, să contribui ca o familie sau mai multe să aibă un lucru atât de obișnuit precum lumină în casă măcar de sărbătorile Crăciunului, ești binevenit!

De asemenea, dacă ai lucruri curate, în stare funcțională, folositoare pentru vârstnici, copii sau adulți sau alimente neperisabile, poți să-l contactezi pe Gigel Codreanu pentru a vedea de ce este nevoie și cu ce poți contribui.

Mai jos o galerie cu imagini din activitatea desfășurată în Ucraina:

Gândește-te că în aceste zile îți faci planuri cui și câte cadouri să cumperi. În același timp, există oameni pe care îi așteaptă o iarnă friguroasă și întunecată. Dacă dorești, ești binevenit să te implici!


Vrei să participi și tu?

Nr cont pentru donații financiare: 1506 27 40016

Vipps: Grønne Bror – #572771

Revolut: http://revolut.me/gronnebror / +4 0763 153 843 

Îți mulțumim din inimă pentru contribuția ta!

Poți vizita și pagina Facebook a organizației Grønne Bror https://www.facebook.com/GronneBror sau https://www.gronnebror.no


Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu