Altele

GLOBAL GATHERING 2023- JESSHEIM

Scris de Daniel Solheim

Global Gathering este cel mai mare festival din regiunea Romerike, unde cultura și tradiția din întreaga lume se întâlnesc.

Vino și experimentează muzică, dans, artă vizuală, cultură alimentară, ateliere, programe de specialitate și multe altele.

Festivalul are loc în fiecare an în ultima săptămână din august la Jessheim. Imigranții din municipalitate provin din multe părți ale lumii.

Fiecare are ceva de oferit comunității din municipiu. Într-o societate în creștere, avem multe de învățat unii de la alții, iar acesta este unul dintre punctele forte ale comunei Ullensaker ca societate.

Dialogul, schimbul și bucuria de a descoperi și de a experimenta diverse noi expresii culturale sunt în centrul festivalului.

Prin festival, dorim să deschidem medii segregate în Ullensaker și să le aducem împreună într-un punct de întâlnire comun, unde invităm și artiști internaționali, profesioniști, să cânte cot la cot cu forțele locale.

Mai multe detalii aflați aici https://globalgathering.no/.

Iar joi, 16 martie, orele 18.00 sunteți invitați la un concert de deschidere a festivalului în Jessheim.

Daca dorești să fi participant la festival, poți lua legătura cu Natalia Turcanu pe email: natalia.t.turcanu@ullensaker.kommune.no sau cu organizatorii de mai jos:

FRODE LARSEN, producător,
tel. 98483091, adresa email: frode.larsen@ullensaker.kommune.no
Petter Berg, lider artistic,
tel. 90116945,
petter@barg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu