Altele Știri

Invinuitul pentru crima de la Hellerud recunoaste faptele

Scris de Daniel Solheim

Barbatul invinuit de uciderea unei femei tinere la Hellerud in Oslo, recunoaste faptele.

Invinuitul, cetatean roman, cu o varsta peste 20 de ani, a fost audiat mai multe ore marti dupa-amiaza.

– Invinuitul s-a legat de fapta de omor si de modul in care a condus pe E6. El recunoaste faptele. Pana in momentul de fata nu a luat o pozitie fata de chestiunea vinovatiei, scrie Politia districtului Oslo intr-un comunicat de presa.

Tanara femeie a fost gasita decedata la orele 07.00 dimineata dupa ce politia il arestase pe barbat in urma unei coliziuni frontale petrecuta pe E6 intre Espa si Morskogen cu o ora inainte.

Invinuit de doua tentative de omor

Barbatul este invinuit de tentative de omor asupra cuplului care era in autovehiculul cu care el a intrat in coliziune.

Politia districtului Oslo informeaza ca au preluat cazul tentativelor de omor care fusese initial deschis de catre politia districtului de Est.

Barbatul a fost retinut in urma unei coliziuni frontale pe E6 intre Morskogen si Espa, marti dimineata.

– Se vor face evaluari continue daca se vor deschide si alte capete de invinuire impotriva invinuitului, mai consemneaza politia in comunicatul de presa.

Mai departe, politia informeaza ca invinuitul se presupune ca ar fi condus pe sensul opus al autostrazii pe o distanta de circa 1,3 kilometri.

Avocata barbatului, Cathrine Grøndahl, spune, in dialog cu VG, ca clientul ei colaboreaza cu politia si ca a dat o declaratie amanuntita.

Tocmai se mutase

Informatia primita la locul accidentului a condus politia la apartamentul unde, ulterior, a fost gasita femeia ucisa.

Din relatarile vecinilor care au discutat cu VG, reiese ca femeia tocmai se mutase in acea asociatie de locatari. Ea a fost inregistrata formal cu domiciliul acolo la sfarsitul lui mai.

Victor Johnson Sebamalaimuthu, care locuieste in apartamentul de deasupra apartamentului femeii, a spus ca a vazut femeia pe la orele 18.00 – 19.00 luni seara.

Politia a informat ca intre barbatul invinuit de omor si femeia ucisa exista o relatie.

Barbatul va fi prezentat instantei pentru emiterea mandatului de arestare preventiva si a consimtit la solutionarea cererii pentru emiterea mandatului de arestare de catre judecator, fara sedinta in instanta. Asta inseamna ca invinuitul nu se prezinta in instanta, iar solicitarea va fi tratata de un judecator care are acces a documentele din dosar.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu