Altele

La multi ani in 2022!

Scris de Daniel Solheim

Dragi romani din Norvegia si de pretutindeni,

am ajuns la ultima zi a acestui an si chiar daca nu este penurie de subiecte de stiri, doresc azi sa nu le bag in seama, ci mai degraba sa va scriu cateva randuri.

2021 ar fi trebuit sa fie, pentru noi toti, ceea ce nu a fost 2020. Din pacate, 2021 s-a dovedit a fi un an al provocarilor, un an in care multi dintre noi au trebuit sa ia decizii noi, sa isi modifice planurile, sa le adapteze sau sa le abandoneze.

Personal, imi doresc sa cred ca, chiar daca nu a fost cum ne-am asteptat, am reusit sa facem ceva bun din optiunile pe care le-am avut.

In luna aprilie am reusit, cu ajutorul nepretuit al lui Dan Sarbei, sa punem pe picioare Portalul Romanesc, asa cum il vedeti azi. Vom continua acest proiect si vom incerca sa-l facem si mai bun, pentru voi, cei din comunitatea romaneasca din Norvegia si pentru ceilalti romani din diaspora si din tara.

Ne dorim sa informam si sa ramanem credinciosi unor principii sanatoase in serviciul vostru. Materialul publicat pe Portal nu este intotdeauna pe gustul tuturor si suntem constienti de acest lucru. Intelegem ca unii se simt provocati de continutul materialului publicat, altii sunt indiferenti iar altii, speram noi sa fie cat mai multi, il pretuiesc. Pentru acestia din urma si pentru intreaga comunitate, vom continua sa facem acest lucru si in 2022.

Dorim sa multumim, pe aceasta cale, celor care ne-au sustinut si continua sa ne sustina activitatea, atat financiar cat si prin feedback-urile si incurajarile pe care le primim! Ceea ce faceti voi este de nepretuit si ne incurajeaza si ne motiveaza sa continuam! Va multumim din toata inima!

Pentru 2022 va dorim tuturor sa fiti sanatosi, sa va bucurati alaturi de cei dragi, sa visati si sa va indepliniti visurile, sa aveti succese si impliniri, sa iubiti si sa fiti iubiti!

In numele echipei Portalului Romanesc din Norvegia:
LA MULTI ANI!

Mai jos si salutul nostru de Revelion publicat pe youtube (apasati pe imagine):

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
La multi ani va dorim si de pe canalul „Angela si Dan”

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu