Altele Știri

Tanara ucisa la Hellerud – un tanar roman este invinuit

Scris de Daniel Solheim

Hellerud (VG) Un tanar roman (peste 20 de ani) are statut de invinuit pentru omor in urma faptului ca a fost gasita o tanara ucisa in Oslo. El mai este invinuit si de tentativa de omor in urma unui accident frontal pe E6 produs marti dimineata.

O tanara femeie a fost gasita decedata la Hellerud in Oslo, marti dimineata in jurul orei 07.00, a confirmat seful de departament Anne Alræk Solem de la Politia districtului Oslo fata de VG.

Politia a fost, initial, nesigura de identitatea femeii, dar aceasta a fost, in final, stabilita.

Politia pune acest caz de omor in corelatie cu o coliziune frontala pe autostrada E6 intre Morskogen si Espa, petrecuta azi dimineata in jurul orei 06.00.

Comform politiei, o masina venea spre sud pe banda corecta, iar in acelasi timp, o alta masina mergea spre nord pe partea gresita. Trei persoane au fost implicate in accindent si toate trei au fost duse la spital, dar nici una nu este grav ranita. Autoturismele implicate in accident au suportat avarii grave.

– Persoana care a condus autoturismul pe sens invers, este persoana care acum este invinuita de omor. Tanarul barbat este, de asemenea, invinuit si de tentativa de omor, de catre politia districtului Est, in urma coliziunii, a informat Solem.

O cursa salbatica: Coform politiei, invinuitul a doborat bariera din imagine si a intrat pe E6 in directia gresita marti dimineata (foto: Fredrik Hagen, NTB)
O vecinatate linistita

Informatii survenite la fata locului, in urma accidentului, au facut ca politia sa gaseasca tanara ucisa la Hellerud in Oslo.

– Infomatii care au aparut in urma accidentului, cand politia a ajuns la fata locului, au dus la faptul ca am gasit o femeie decedata la o adresa, spune Solem.

Politia nu doreste sa dea informatii suplimentare despre femeia decedata inainte ca identitatea ei sa fie clarificata.

– Exista o relatie intre invinuit si decedata, dar nu dorim sa spunem nimic despre ce fel de relatie este vorba, spune Solem.

Ancheta in urma crimei: Politia scoate bunuri sechestrate din apartamentul de la Hellerud in Oslo.

Complexul de apartamente de la Hellerud este inconjurat de o zona comuna frumos intretinuta cu mai multe aparate de joaca pentru copii, care acum sunt declarate o zona inchisa de catre politie. Peste acel gazon a fost transportata femeia decedata marti.

Este o asociatie de locatari cu putina galagie in aceast dupa-amiaza de marti.

Vecinii care au fost abordati de VG descriu zona ca fiind foarte linistita si pasnica. In jurul orei 16.30 politia a indepartat benzile cu care fusese inchisa curtea dintre blocuri.

Un barbat roman este invinuit

Invinuitul este un barbat cu o varsta peste 20 de ani, care nu a avut de-a face cu politia pana acum. El este cetatean roman si se va cere emiterea unui mandat de arestare preventiva miercuri, informeaza Solem in dialog cu VG.

Politia informeaza ca se afla intr-o faza initiala a anchetei.

– Este prea devreme sa spunem ceva despre motivul si cauza incidentului din Oslo si continuam sa achetam si incidentul petrecut pe E6, spune Solem.

Politia spune ca are o idee in legatura cu modul in care tanara femeie a fost ucisa.

– Au fost mai multe persoane la adresa respectiva?

– Este prea devreme sa spunem ceva despre asta, spune Solem.

Avocata Cathrine Grøndahl a fost numita ca avocata pentru barbatul invinuit.

– Eu nu am vorbit cu el inca, dar voi face asta mai tarziu, azi. Urmeaza sa fie audiat in cursul zilei, a spus Grøndahl in dialog cu VG.

sursa: www.vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu