Despre Norvegia

Curtea Regala prezinta noi imagini ale printesei Ingrid Alexandra

Scris de Daniel Solheim

Vineri, Curtea Regala a distribuit noi imagini cu printesa Ingrid Alexandra. Pe cap, printesa poarta o piesa cu continut istoric al familiei regale.

Cu ocazia implinirii varstei de 18 ani de catre printesa Ingrid Alexandra, Curtea Regala, a distribuit noi imagini cu printesa care acum este majora.

Pozele au fost facute in Vestibulul de Sus din Palatul Regal. Pe poze, printesa poarta Crucea Mare a Ordinului St. Olav si Ordinul de Casa al Regelui Harald al V-lea, care i-a fost inmnat printesei cu ocazia implinirii varstei de 18 ani in 21. ianuarie.

Este pentru prima data cand Printesa foloseste aceste medalii. In plus, ea mai poarta miniaturi ale Medaliei Centenarului Casei Regale si Medalia de Jubileu 1991 – 2016 a Majestatii Sale Regele Harald al V-lea.

Pe cap, Printesa a purtat o diadema impodobita cu perle si diamante. Aceasta diadema a fost mostenita de la stra-stra-bunica ei, printesa Ingeborg a Suediei.

– Pentru Printesa Ingrid Alexandra inseamna foarte mult faptul ca a primmit acest obiect de podoaba, spune Printesa Astrid. Ea a spus, intr-un comunicat de presa, ca diadema fusese cumparata de printul Carl sotiei sale in timpul Expozitiei Mondiale din Paris in anul 1900.

122 de ani mai tarziu, tanara printesa poarta in aceasta seara aceeasi diadema, in cadrul unei mese festive care va avea loc la Palatul Regal, informeaza Casa Regala intr-un comunicat de presa.

Printesa Ingrid Alexandra a implinit 18 ani in data de 21 ianuarie anul acesta, dar ziua de nastere a fost sarbatorita joi, in aceasta saptamana.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu