Media Știri

CORONA: 524 cazuri noi in Norvegia, 148 cazuri noi in Oslo, 16 cazuri noi in Skien

Scris de Daniel Solheim
NORVEGIA:

Marti au fost inregistrate 524 de cazuri noi de infectie in Norvegia. Asta inseamna cu 76 mai mult decat media ultimelor sapte zile, care este de 448.

Duminica au fost inregistrate 222 de cazuri iar luni 550.

In total au fost inregistrate 111.686 de cazuri covid-19 in Norvegia de la inceputul pandemiei, 206 persoane sunt internate, din care 65 la terapie intnsiva. 40 de persoane sunt cuplate la aparat de respirat (ventilatie mecanica). In total, numarul deceselor legate de pandemia Corona in Norvegia, a ajuns la 736.

Trendul de infectii in registrate in Norvegia este in scadere. Cu toate acestea unele municipalitati au un trend al infectiilor in crestere:

zone albe: nu sunt cazuri noi inregistrate,
zone verzi: trend in scadere,
zone galbene: trend aplatizat,
zone rosii: trend in crestere

Situatia vaccinarii:

Pana in momentul de fata, 5,73 % din populatia adulta a completat vaccinarea in timp ce 22,63 % a primit prima doza de vaccin.

Populatia peste 18 ani corespunde cu 78,8 % din populatia totala a Norvegiei. 5,73 % din populatia adulta a primit rapelul, 22,63 % a primit prima doza de vaccin.

grafic comparativ intre Romania si Norvegia:

Numar total de doze administrate pana acum, numar de doze administrate / 100 de locuitori, procentul de populatie care a primit prima doza si procentul de populatie care a primit rapelul.
OSLO:

Marti au fost inregistrate 148 de cazuri noi de infectii cu virusul Corona in Oslo, conform statisticii furnizate de municipalitate. Asta inseamna cu 18 cazuri mai mult decat media ultimelor sapte zile.

Trendul de infectii in Oslo este in scadere.

Duminica au fost inregistrate 51 de cazuri noi in capitala, in timp ce luni au fost inregistrate 141 de cazuri.

SKIEN:

In ultima zi au fost inregistrate 16 noi cazuri de infectie Corona in Skien si 10 cazuri in Porsgrunn.

Municipalitatea informeaza ca au fost inregistrate 16 cazuri noi in ultima zi, dupa ce, cu o zi inainte, fusesera inregistrate 15 cazuri, anunta Telemarksavisa. Asta se intampla dupa o perioada mai lunga in care numarul infectiilor inregistrate pe zi nu a depasit cifra 10.

In Porsgrunn au fost inregistrate 10 cazuri in ultima zi.

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu