Media Știri

Se poate introduce carantina la intrare din unele tari europene: Franta si Grecia

Scris de Daniel Solheim

Conform statisticii VG cu privire la recomandarile de calatorie, se intrevede modificarea regelementarilor pentru unele tari cu incepere de luni, saptamana viitoare.

In fiecare saptamana, FHI evalueaza recomandarile de calatorie pentru SEE, Schengen si Marea Britanie si a unor tari si regiuni din afara.

FHI codeaza tari (in alte culori) doar in saptamanile cu pereche, de aceea harta se actualizeaza cu incepere de luni.

Actualizarea va fi anuntata vineri.

Codurile de culori se bazeaza pe numarul de infectii inregistrate la 100.000 de locuitori in ultimele doua saptamni si procentajul probelor pozitive analizate in aceeasi perioada.

Conform statisticii VG se pare ca Marea Britanie, Grecia si Franta vor schimba culoarea.

Franta este in momentul de fata verde pe harta de rist, dar se pare ca va deveni portocalie, conform statisticii VG din ultimele doua saptamani.

Asta inseamna ca intrarea in Norvegia va fi limitata, cu cerinte legate de testare inainte de a pleca din Franta si carantina la intrare in Norvegia.

Acelasi lucru este valabil si pentru Grecia, care este asteptata sa treaca de la verde la portofcaliu vineri.

Verifica statistica VG pentru a verifica ce fel de recomandari sunt invigoare si care sunt tarile din care, atunci cand ajungi in Norvegia, nu trebuie sa stai in carantina hoteliera.

Asa arata harta Europei in momentul de fata. Se preconizeaza ca Grecia si Franta sa treaca la cod portocaliu cu incepere de luni.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu