Media Știri

Un cunoscut prezentator de radio, critic al vaccinului, a murit din cauza corona.

Scris de Daniel Solheim

Dupa ce si-a batut joc, la inceput, de vaccinul corona, cunoscutul prezentator de radioa a recomandat ascultatorilor sai sa se vaccineze, pentru ca el insusi s-a infectat. Ieri, el a murit din cauza virusului.

La sfarsitul lunii iulie, cunoscutul prezentator de radio america, Phil Valentine (61 de ani) a fost internat in spital, infectat cu virusul corona.

Acum, publicatiile media americane anunta ca barbatul de 61 de ani nu a supravietuit boala.

Critic al vaccinului.

Prezentatorul de radio din Tennessee a fost unul din cei care, de-a lungul pandemiei, si-a indemnat ascultatorii sa nu se vaccineze, pentru ca el nu vedea importanta acestui lucru.

In programul de radio intitulat „SuperTalk” pe canalul WTN, el a parodiat, printre altele, cantecul lui George Harrison „Taxman”. Versiunea prezentata de Valentine a fost denumita „Vaxman” (Omul cu vaccinul).

– Un prezentator de radio conservativ din Tennessee, care a fost critic in ce priveste activitatea de vaccinare si purtarea mastii de protectie, a decedat sambata la spital in Nashville, dupa ce a luptat impotriva covid-19 saptamani la rand, a relatat The Guardian.

– A diminuat importanta vaccinarii

– Moartea sa vine la mai mult de o luna de la momentul in care a anuntat ca primise diagnoza de covid-19. In programul sau, Valentine a diminuat in repetate randuri importanta de a se vaccina impotriva virusului iar in decembrie, anul trecut, a spus ca sansa lui personala de a muri din cauza covid-19 este mai mica de 1 la suta, scrie CNN.

Cand barbatul de 61 de ani a fost infectat cu virusul, el a povestit despre perceptia sa asupra bolii. El a descris ca tuseste, ca il doare „la plamani” si o oboseala „care il durea ca naiba”.

El si-a sfatuit si ascultatorii sa se vaccineze, dar, in acelasi timp a spus ca „exista alternative efective” fata de imunitatea oferita de vaccin.

– A regretat

Dupa ce a fost internat, familia lui a publicat un comunicat de presa:

Familia a scris ca barbatul de 61 de ani doreste sa sublinieze ca el nu este un adversar al vaccinului si ca regreta ca nu a fost mai mult pentru vaccinare. Ei au scris, de asemenea, ca el se bucura sa poata indemna mai multi oameni sa se vaccineze cand se va reintoarce la postul sau, in eter.

„- Va rugam, vaccinati-va!” a scris familia in finalul comunicatului.

Trecerea in nefiinta a lui Phil Valentine a fost anuntata de postul sau de radio sambata dupa-amiaza.

– Ne pare rau sa va spunem ca prezentatorul si prietenul nostru, Phil Valentine, a decedat, a fost anunta intr-o luare de pozitie din partea canalului, publicata pe Twitter.

– Va rugam sa aveti familia lui Valentine in gandurile si rugaciunile voastra, au consemnat mai departe.

sursa: dagbladet.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu