Români frumoși Știri

Azi debuteaza sezonul 2021 al Show-ului „Skal vi danse?”

Scris de Daniel Solheim
Doi participanti sunt accidentati doar cu cateva ore inainte de premiera.

In aceasta seara este totul pregatit pentru premiera „Skal vi danse” iar 12 celebritati sunt pregatite sa danseze pe parchet.

In ultimele saptamani, celebritatile au fost la antrenamente de dans impreuna cu partenerii lor profesionisti pentru a invata si exersa pasii de dans care, spera ei, le vor aduce note maxime din partea juriului.

Accidentata

Cea mai mare teama a unui artist inaintea unei premiere este aceea de a se accidenta. „God kveld, Norge” a discutat cu influencer-ul Anniken Jørgensen (25 de ani) care ne-a dezvaluit ca are o accidentare datorita suprasolicitarii piciorului.

– Asa cum am inteles eu, este vorba de o suprasolicitare, unde aceleasi traume sunt repetate din nou si din nou datorita unei secvente in care sunt ridicata, spune ea.

Jørgensen danseaza impreuna cu profesionistul Santino Mirenna, si o figura complicata de dans a procovat accidentarea.

– Eu si Santino avem o figura de dans in care eu sunt ridicata si trebuie sa fac un salt in aer, si aterizez cu toata greutatea pe un picior, in acelasi timp in care nu am voie sa stau pe calcai. Deci doar partea din fata a labei piciorului preia toata greutatea, spune artista de 25 de ani.

Jørgensen mai spune ca este foarte dureros si ca are probleme sa mearga pe piciorul in cauza. In ciuda accidentarii, ea este pregatita pentru premiera din aceasta seara, cu exceptia emotiilor.

– Sper ca adrenalina sa preia controlul, zambeste ea.

Bine ingrijita
Catalin Andrei Mihu si Iselin Guttormsen, pregatiti pentru premiera din aceasta seara, pe canalul TV2, orele 19.30

Sexologul si influencer-ul Iselin Guttormsen (34 de ani), partenera de dans cu Catalin Andrei Mihu, s-a accidentat tot datorita unei suprasolicitari si are o inflamatie bilaterala a unui ligament.

– Sunt multe ore de antrenament pe tocuri inalte. In plus, Jive este un dans solicitant cu multe miscari ale membrelor si pasi care sunt destul de dificili daca nu esti obisnuit cu un asemenea efort si astfel de incaltaminte, explica ea in dialog cu „God kveld, Norge”.

Gutormsen spune, mai departe, ca accidentarea este o piedica serioasa pentru dansul la antrenamente, dar asta nu o va impiedica sa dea totul pe parchet la premiera.

– Stiu ca trebuie sa finalizez dansul la premiera cu durerile pe care dansul mi le provoaca. Dar primim tratament bun si suntem ingrijiti ca niste sportivi de performanta, deci sper ca piciorul va fi mai bine pana la premiera, spune Gutormsen emotionata.

La fel ca Jørgensen, si Gutormsen dezvaluie ca are destul de emotii inaintea premierei.

– Nervii mei sunt un capitol aparte. Am foarte multe emotii, dar lucrez din greu sa imi tin emotiile sub control, dezvaluie ea.

PREMIERA „SKAL VI DANSE” are loc azi, sambata, 28. august, la orele 19.30 si poate fi vizionata pe canalul de televiziune TV2.

Catalin Andrei Mihu si partenerea sa, Iselin Guttormsen (sursa: instagram)

sursa: tv2.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu