Știri

Focuri de arma la Torshov in Oslo

Scris de Daniel Solheim

Politia s-a deplasat la Torshov in Oslo, in urma sesizarilor legate de focuri de arma. Pana in prezent nu au fost raportate persoane ranite. Politia cauta doua masini.

***************************************************************

ACTUALIZARE

Trei persoane au fost retinute, a raportat politia la ora 21.09.

Politia nu doreste sa confirme locatia unde a avut loc retinerea suspectilor, dar seful de operatiuni Guro Sandnes spune, in dialog cu VG, ca retinerea lor a avut loc la o anumita distanta de locul incidentului.

Politia a informat anterior ca era in cautarea a doua masini care au parasit locul faptei imediat dupa incident. Intr-o actualizare, politia raporteaza ca a retinut doua masini care ar putea avea de-a face cu incidentul in cauza.

– Una dintre masini este de actualitate. Aceasta va fi remorcata. Am verificat in ce masura si cealalta poate avea importanta pentru caz, spune Sandnes.

Pana acum, politia nu a fost sesizata si nici nu a gasit persoane ranite.

Coordonatorul actiunii politiei la fata locului, Nicolai Backe Hende, confirma ca este vorba de un schimb de focuri de arma intre doua masini.

– Sunt destul de multi martori, in imediata apropiere a locului unde au fost trase focurile de arma se afla doua restaurante. De asemenea, sunt si multi care locuiesc in zona a spus el.

– Este evident ca vorbim de infractiuni.

***************************************************************

Politia s-a deplasat marti seara la Torshov in Oslo cu mai multe patrule in urma unor sesizari ca au fost trase focuri de arma in zona.

Politia a anuntat despre incident la ora 20.25.

Pana acum politia nu a gasit persoane ranite in incident. Conform politiei, focurile de arma au fost trase dintr-o masina inspre o alta masina.

Politia anunta ca se afla in cautarea celor doua masini care au parasit locul faptei imediat dupa incident.

Ambulate si paramedici se afla la fata locului. Politia audiaza martori, relateaza reporterul VG aflat la fata locului. Politia a inchis o zona cuprinsa intre Torshovgata si Per Kvibergsgate.

Torshov este un cartier din Oslo, aflat in apropierea cartierelor Grünerløkka si Sagene.

– Ne uitam la un film cand am auzit patru pocnituri si ca se sparg geamuri, spune Ingrid, care locuieste in zona, in dialog cu VG.

Ea mai spune ca locuieste chiar vizavi de barul Bruun-Larsen in Torshovgata si ca a vazut cum clientii care stateau la terasa s-au refugiat in bar.

– Toti fugeau si tipau unii catre altii sa intre inlauntru. A fost foarte neplacut, spune ea.

Reporterul VG, aflat la fata locului, spune ca politia a inchis zona in care s-au tras focurile de arma.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu