Știri

O persoana ranita grav in urma unei injunghieri la Stovner (Oslo)

Scris de Daniel Solheim

Politia din Oslo informeaza ca a retinut un suspect in apropierea locului faptei.

Cu putin inainte de ora 12.30 marti dupa-amiaza, polita a anuntat ca mai multe patrule de politie s-au deplasat la Stovner in urma unei injunghieri.

O persoana a fost transportata la spital cu rani deosebit de grave in partea superioara a corpului, conform politiei. O alta persoana are rani usoare la o mana.

Politia a retinut o persoana in apropierea locului faptei, pe care o suspecteaza ca ar fi implicata in incident.

Seful de operatiuni, Bjørn Gunnar Nysæter, informeaza fata de VGT ca cele trei persoane implicate sunt barbati tineri, sub 20 de ani.

Politia a gasit mai multe arme albe

Politia nu doreste inca sa confirme daca este vorba de o injunghiere. Responsabilul actiunii la fata locului, Kristoffer Berg conforma in dialog cu VG ca politia are in controlul sau mai multe arme albe.

– Se pare ca a fost folosita o arma alba, spune el.

– Incidentul s-a petrecut pe o suprafata mai mare, dar in cea mai mare parte in spatele centrului comercial de la Stovner.

Politia ancheteaza incidentul iar criminalistii sunt pe drum spre locatie.

Nysæter explica faptul ca politia are control asupra celor trei persoane despre care se crede ca ar fi implicate in episodul violent, dar adauga ca este posibil sa fi fost si alte persoane in apropiere.

Ipoteza principala este ca ar fi vorba de „conflicte” care ar fi cauzat incidentul violent, conform lui Nysæter.

– Are acest incident vreo legatura cu activitatea gruparilor interolpe?

– Nu doresc sa aprofundez prea mult acest aspect acum, dar mesajul important este ca acest incident nu pare sa fie aleatoriu – nu este vorba de o parte terta nevinovata care a fost afectata, raspunde el.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu