Știri

Persoana injunghiata cu un cutit la un liceu in Oslo

Scris de Daniel Solheim

O persoana a fost transportata la spital in urma unei incaierari la liceul Kuben din Oslo.

Politia din Oslo informeaza pe twitter ca o persoana ar fi fost injunghiata cu un cutit si transportata la spital in urma unei incaierari in Kabelgaten. Victima ar fi fost constienta in momentul transportului.

– Ne-am deplasat la o incaierare si apoi am primit o sesizare in legatura cu o injunghiere. Sapte persoane au fost inregistrate, care fusesera implicate initial in incident, dar mai multe persoane au fugit de la fata locului cand am ajuns acolo, spune seful de operatiuni al politiei din Oslo, Tor Grøttum, in dialog cu VG.

La putin timp dupa orele 13.00 politia a informat ca avea control asupra a cinci persoane, in total, pe care le verifica.

Incidentul s-ar fi intamplat la liceul Kuben din Økern in Oslo.

Politia informeaza ca deocamdata nu stie daca persoanele implicate erau elevi ai liceului, ci doar ca persoanele retinute sunt de varsta adolescentei.

– Deci nu este improbabil sa fie elevi, spune el.

– Bataie in grup

Seful de operatiuni la fata locului, Kristoffer Bang, spune ca persoanele implicate sunt tineri si ca cei mai multi sunt minori.

– Se pare ca a fost o bataie in grup in care au fost implicate mai multe persoane. Unul este ranit. Apoi trebuie sa aflam motivul si numarul celor care au fost implicati, spune el.

Mai multi martori care au vorbit cu VG spun ca la fata locului este prezent un numar mare de echipaje inarmate ale politiei.

Un martor care a vorbit cu VG spune ca a vazut bataia printr-o fereastra a liceului.

– Au fost mai multi contra unul singur, spune martorul in dialog cu VG.

Conform reporterului VG aflat la fata locului, sunt prezente mai multe patrule in zona, printre altele la statia de metrou de la Risløkka, care e doar la o aruncatura de piatra de liceu.

Acolo ar fi fost retinuta o persoana si pusa in autospeciala politiei in timp ce alti politisti vorbeau cu o persoana in imediata apropiere.

sursa: vg.no

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu