Știri

Vești meteo minunate pentru săptămâna următoare: Vreme de vis în toată țara

Joi, în această săptămână, soarele a strălucit și s-au înregistrat temperaturi ridicate în mai multe părți ale țării. Se anunță vreme de vis pentru săptămâna următoare, de asemenea.

In aceste zile, întreaga țară se deschide treptat, și nu mai târziu de miercuri s-au deschis robinetele în Oslo. Acum, Institutul Meteorologic vine, de asemenea, vești foarte încurajatoare pentru întreaga țară.

Pe profilul său de Twitter, prezintă o prognoză a vremii ce va fi în săptămâna următoare. Există multe indicii care denotă că vânzările cremelor de protecție solară poate crește.

«Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare oferă vești bune pentru întreaga țară! Va fi în mare parte presiune ridicată și soare, iar în cele din urmă nordicii vor vedea probabil și cifra 20 pe scara temperaturii”, au scris aceștia pe Twitter.

Presiunea ridicată domină

Prognoza arată o presiune ridicată care domină întreaga țară in mare parte toată săptămâna următoare. Conform hărții de înaltă și joasă presiune, nu va exista presiune scăzută în România până la sfârșitul săptămânii viitoare, unde se strecoară puțin spre nordul Norvegiei.

„Cu siguranță se poate spune că în cea mai mare parte a țării va fi vreme de vară în acest weekend și în săptămâna viitoare. Trebuie să poți spune că vei avea un început relativ frumos de iunie”, a declarat Jon Austerheim, meteorolog la Institutul Meteorologic Norvegian, pentru VG.

„SOARE, BERE, ZAMBETE PENTRU CAMERA”: Sara Hesam (stânga) și Margrete Magnussen se bucură de soare în Oslo după ce capitala a fost închisă. Imagine: Jil Yngland/VG

Potrivit Austerheim, cu toate acestea, pot exista unele indicii de averse și ușor mai mult aer umed la sud de Stadt de marți, dar că există unele predicții nesigure astăzi.

«Sommarøya» Stord în partea de sus

El spune că vor fi temperaturi cuprinse între 20 și 25 de grade Celsius până luni.

„-De asemenea, este firesc să fie ceva mai rece de-a lungul coastei. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că marea este încă relativ rece”, spune el.

„TRAIESC VIATA LA BUSTUL GOL”: Mai multe persoane au profitat de ocazie pentru a se expune la soare, vineri, la Oslo. Imagine: Jil Yngland/VG

Institutul Meteorologic Norvegian a emis, de asemenea, cele mai ridicate cinci valori de temperatură începând de joi. Au fost trei sate de vest, care toate au ieșit la vârf:

1. Stord: 23.0 grade

2. Etne: 21.7 grade

3. Bergen-Florida: 21,6 grade

4. Vossevangen: 21,4 grade

5. Njøs: 21.2 grade

Și cu plasarea in varful topului a lui Stord, ei se pot bate într-adevăr in piepturile lor cu vechiul slogan al insulei din anii ’80- „Insula verii” Stord!

AUTORI: MORTEN ASBJØRNSEN SI JIL YNGLAND (FOTO)

Publicat: 5/28/21 16:30

Actualizat: 28/05/21 la 17:34

Sursa: VG

Despre autor

Carmen Adela Solum

Terapeut in sanatate si activitate fizica, consilier la HELFO Norvegia, traducator si contributor pe Portalul Romanesc din Norvegia.

Lasă un comentariu