Altele Români frumoși

TELELEU.EU in Norvegia

Scris de Daniel Solheim
Site-ul Teleleu.eu

Buna tuturor!

Ai o meserie iesita din comun? Mai putin „clasica“? Lucrezi pe un santier naval, pe un vapor, intr-o ferma de somon sau ceva similar?

Doresti sa contribui la imbunatatirea cunostintelor despre cum e sa ai o meserie deosebita precum si la largirea perceptiei depre romanii care lucreaza si locuiesc in Norvegia?

Proiectul „Plecat“ documenteaza viata si experientele romanilor din diaspora.

Jurnalista Elena Stancu si fotograful Cosmin Bumbut l-au demarat acum 3 ani si de atunci au intalnit si au stat de vorba cu zeci de romani plecati in Germania, Spania, Italia, Olanda si alte tari europene.

Mai multe detalii despre proiect si initiatorii acestuia gasesti pe pagina de facebook https://www.facebook.com/telelei , iar pe site-ul Teleleu.eu gasesti articolele si proiectele realizate pana acum.

Daca vrei sa stai de vorba cu Elena si Cosmin, sau daca cunosti pe cineva care lucreaza intr-un astfel de domeniu, nu pregeta sa ne contactezi!


Cosmin si Elena sunt inca in Danemarca dar se vor indrepta in curand spre Norvegia. M-au contactat inainte de vacanta si si-au exprimat dorinta de a discuta cu romani care lucreaza in Norvegia in meserii sau domenii mai neobisnuite.

Materialele lor, asa cum le gasiti pe site-ul Teleleu.eu, sunt interesante si arunca o lumina asupra multor aspecte din viata pe care o traim in strainatate.

Cei care sunteti interesati, puteti sa le scrieti lor direct (pe https://www.facebook.com/telelei) sau sa imi scrieti mie, doamnei Alina Sletten sau doamnei Diana Sacarea.


Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu