Despre noi

Daniel Solheim

Daniel Solheim

Pedagog social, absolvent al Colegiului din Akershus, traducator si actualmente student la Universitatea Metropolitana din Oslo. Pasiunea personala este de a ajuta si de a da un sens pozitiv prin exemplul personal, oamenilor din jur, indiferent de nationalitate sau culoare. Ma bucur de clipa de acum, asteptand cu emotie urmatoarea, in timp ce ma uit nostalgic dupa cea care tocmai a trecut, cu dorinta de a face mai bine, mai mult, mai cu folos.

 Angela Kecskes

Angela Kecskes

Asistent medical generalist, jurist, absolventa a Universitatii de Vest VasileGoldis din Arad. Imi place sa vin cu idei care sa aduca optimism si veselie, care pot fi de folos in viata de zi cu zi. Imi place sa ma redescopar si sa descopar oamenii de langa mine. Incerc sa gasesc cele mai bune solutii la provocarile pe care noi toti le intampinam intr-o tara straina unde incercam sa ne integram. Imi place sa ma bucur si sa descopar lucrurile frumoase din viata noastra.

Carmen Adela Solum

Carmen Adela Solum

Terapeut in sanatate si stil de viata, absolventa a Universitatii din Sud-Estul Norvegiei, cu competenta speciala in utilizarea activitatii fizice in prevenirea si tratamentul problemelor de sanatate fizica si mentala. Pasiunea mea este de a crea bucurie, emotie, provocare si progres in randul oamenilor, de a cultiva sentimentul de comunitate si apartenenta prin miscare.

Dan Sarbei

Dan Sarbei

Este un tanar din Republica Moldova in varsta de 30 de ani, inteligent si foarte linistit. A venit in Norvegia in anul 2017 si a inceput sa lucreze intr-un restaurant pana anul trecut cand a intrat in permitering datorita situatiei creeate de pandemie. A continuat sa caute jobbul dorit iar in timpul liber urmareste cu atentie tot ce se intampla in comunitatea de romani din Norvegia, astfel ca a urmarit cu atentie incercarea noastra de a infiinta si adezvolta acest portal. Astfel, intr-o zi a luat legaura cu noi si s-a oferit voluntar sa ne ajute cu experienta lui. A dat dovada de seriozitate si a fost disponibil cand aveam nevoie de indrumare si ajutor.
Planul lui de viitor este sa poata sa isi infiinteze o firma care sa ofere sprijin de specialitate IT atat pentru cei care doresc sa isi infiinteze si sa dezvolte un site cat si pentru mentenanta acestora.