Români frumoși

Artistii de la „Skal vi danse”, Catalin (27) si Maria (25), isi pun pe picioare propria afacere

Scris de Daniel Solheim

Dansatorii profesionisti Catalin Andrei Mihu si Maria Isabel Lie Ramella au zile aglomerate in aceasta perioada. Acum si-au demarat impreuna propria afacere.

Maria Isabel Lie Ramella (25) si Catalin Andrei Mihu (2) participa ca dansatori profesionisti la cel de-al doilea sezon, pentru ei, al show-ului „Skal vi danse”.

Catalin a trebuit sa iasa din concurs deja dupa al doilea program deoarece partenera lui, Iselin Guttormsen s-a accidentat. Maria, insa, a ramas in concurs impreuna cu partenerul Alejandro Fuentes.

In total participa 12 dansatori profesionisti in programul tv cu popularitate mare, dar cei doi, Catalin si Maria, se cunosc foarte bine.

Pe langa faptul ca se intalnesc la antrenamente si inregistrari, acum si-au pus pe picioare o afacere.

Aceasta stire a fost prezentata prima data in publicatia Drammens Tidende.

Maria Isabel Lie Ramella og Alejandro Fuentes på parketten under årets Skal vi danse.
Maria Isabel Lie Ramella si Alejandro Fuentees pe parchetul de dans in timpul sezonului din acest an al show-ului tv „Skal vi danse”
– Suntem ca doi frati

Maria l-a cunoscut pe Catalin de cand acesta a venit in Norvegia, in 2012, si de-atunci au dansat impreuna. Au devenit campioni ai Norvegiei de 10 ori si au participat si la programul „Norske Talenter”.

Iar acum, cu multe medalii pe lista de merite, si-au deschis propriul studio de dans.

– Ne cunoastem de multa vreme si suntem ca doi frati. Pentru noi este, din acest motiv, foarte normal ca sa facem asta impreuna, spune Maria in dialog cu TV2.

De-a lungul anilor au antrenat perechi de dansatori care acum sunt printre cei mai buni din Norvegia. Cu un studio de dans propriu, ei spera sa poata sa-si respecte propriile reguli – si sa faca ceea ce cred ei ca este mai bine pentru club.

Cand nu sunt pe ecranele TV, ei petrec mult timp in Drammen unde se afla si noul studio de dans.

– Vor fi niste zile mai aglomerate, dar din fericire avem cativa loctiitori care ne ajuta cand eu si Catalin suntem la „Skal vi danse”, spune Maria.

De la dansul sportiv la dansul miresei

Noul studio de dans ofera in cea mai mare parte cursuri de dans sportiv, si la incepatori pana la dansatori cu experienta la nivel inalt se inscriu la cursurile lor, ne explica Maria.

Ea adauga ca vin si clienti pentru ore private de dans.

– Avem, de exemplu, multe perechi care doresc sa invete dansul miresei cu o coreografie proprie, si atunci facem asta pentru ei, spune Maria.

sursa: TV2.no

Nota:

Studioul de dans al celor doi se numeste Drammen Dance Company. (link)

Portalul Romanesc din Norvegia a publicat in primavara un articol despre Catalin Andrei Mihu si Maria Isabel Lie Ramella, pe care il puteti reciti aici.

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu