Altele Media Români frumoși Youtube

Oameni pentru oameni!

Scris de Daniel Solheim

In curs de doua saptamani au fost trimise spre Romania doua transporturi (TIR) cu ajutoare colectate aici.

Primul transport a plecat spre Romania in data de 26 martie 2022 (articol si video-reportaj aici)

Al doilea transport cu ajutoare, colectate in regia organizatiei Grønne Bror, despre care am mai scris si in alte randuri, a plecat sambata, 9 Aprilie, spre Romania.

In jur de 20 de romani inimosi s-au adunat sambata la un efort comun pentru a incarca ajutoarele umanitare, luandu-si din timpul lor liber pentru o cauza nobila. Alaturi de ei, Daniel, un norvegian din zona Elverum, a venit insotit de copiii sai, cu o remorca plina de ajutoare colectate din zona Elverum.

Apasati pe imaginea de mai jos pentru a viziona un scurt video-reportaj realizat sambata, 9 aprilie, de la aceasta actiune.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Oameni pentru oameni – Grønne Bror
Ajutorul si implicarea voastra conteaza!

Actiunea de colectare continua, iar centrul comercial Gulskogen din Drammen a pus la dispozitia organizatiei Grønne Bror o incapere spatioasa pentru colectarea si depozitarea ajutoarelor. O colaborare neasteptata si foarte binevenita din partea conducerii centrului comercial, care a facut posibil ca multi norvegieni si straini sa poata dona direct la centrul comercial.

Acolo ajutoarele vor fi descarcate si distribuite in trei directii principale: o parte vor fi incarcate in furgoane cu destinatia Ucraina continand alimente, haine, incaltaminte si lucruri esentiale (pampers, articole de igiena personala), o parte vor fi retinute pentru refugiati ucrainieni care se afla pe teritoriul Romaniei in diverse orase ale tarii iar o parte vor fi predate Asociatiei Viorel Pasca – Dumbrava (apasati pe link), din judetul Bihor, o asociatie care se ocupa de cei mai nevoiasi si amarati oameni din toata tara (batrani, persoane cu handicap) care au fost abandonati atat de famiile lor cat si de institutiile de sanatate din Romania. Pe site-ul lor, puteti citi si viziona istoriile acestor oameni care primesc ajutor acolo la Dumbrava.

Dumnezeu lucreaza pentru oameni, prin oameni.

Daca doresti sa te implici, contacteaza-ne!

Gigel Codreanu, telefon: 473 55 365

Gabriel Oniga, telefon: 944 73 032


https://www.facebook.com/GronneBror

Kan være et bilde av tekst som sier '이 Gronne Bror'

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu