Altele

Portalul Romanesc din Norvegia – cine suntem si cum puteti sustine munca noastra.

Scris de Daniel Solheim
Dragilor,

Este data de 1. iunie si multi dintre voi va bucurati de o zi de vara minunata in cele mai multe colturi ale Norvegiei.

Noi abia am terminat cu mutatul intr-un alt apartament, de aceea postarile pe portal au fost putine in aceste zile. In schimb apelurile si mesajele au fost la fel de multe si am incercat sa raspundem fiecaruia, in limita posibilitatilor.

Din aprilie va bucurati, speram, de informatiile pe care vi le oferim aici pe Portal. Sper in numele intregii echipe, ca va suntem de folos atat cu articolele traduse cat si cu informatiile din diverse domenii. In momentul de fata mai am de predat o lucrare de examen, deci timpul va fi, in zilele care vin, un bun de mare pret. Voi incerca, insa, sa fac ce-mi sta in putinta pentru a va informa.

Cateva cuvinte despre noi:

Dan si Angela – noi locuim in Drammen si am avut un vis sa facem ceva bun pentru comunitatea romaneasca din Norvegia. Mai ales acum, in timpul pandemiei, am vazut cat de importanta este informatia concreta, la subiect, corecta si pertinenta. Pe langa Portal, Angi a creat si un canal Youtube unde, din cand in cand veti gasi filmulete interesante, speram noi.

Canal Youtube:

Dan Sarbei a fost vital pentru aparitia Portalului in forma pe care acum o cunoasteti. S-a oferit sa ne ajute intr-un moment in care ramasesem blocati pe o platforma care nu se putea adapta pentru device-uri mobile. Dan si-a sacrificat multe ore din timpul liber pentru a ne ajuta sa punem Portalul online in forma cu care deja ati avut ocazia sa va acomodati.

Carmen Adela Solum si-a aratat interesul de a contribui pe teme de sanatate, activitate, miscare si si-a dedicat din timpul liber pentru a ne motiva sa traim mai sanatos, sa alegem mai bine in ce priveste alimentatia si sa facem mai multa miscare.

Incepand de azi va vom oferi posibilitatea de a ne sustine activitatea si munca pe care o depunem, prin mai multe optiuni:

Incepand de azi aveti posibilitatea de a ne sustine activitatea!

Ne bucuram mult daca va abonati (astfel primiti o notificare cand apar articole noi) si, desigur, daca lasati si comentarii, sugestii, critici constructive. Intrebarile pe care le aveti le puteti pune direct pe pagina de facebook a Portalului sau pe messenger, ori la postarile din diverse grupuri pe facebook.

Noi dorim sa pastram Portalul fara a-l finanta prin reclama iar voi, cei care doriti ne puteti sustine prin donatii. Donatiile nu sunt obligatorii. Continutul pe Portal va fi intotdeauna accesibil in intregime si acelasi pentru toti.

Cu respect,

Echipa Portalul Romanesc din Norvegia.

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu