Altele

Studentii de la Institutul Norvegian de Terapie Gestalt ofera ore gratuite de terapie gestalt sau coaching studentilor de la alte universitati

Scris de Daniel Solheim

Studentii Institutului Norvegian de Terapie Gestalt ofera ofera ore gratuite de coaching si terapie Gestalt altor studenti din Norvegia, pentru a-si completa studiile Gestalt.

„Terapia Gestalt este o forma de psihoterapie care pune baza pe responsabilitatea personala si se concentreaza pe experienta individului in momentul prezent, relatia terapeut-client, corelatii sociale si de mediu in viata persoanei si ajustarile de autoreglare pe care oamenii le fac ca urmare a situatiei lor generale” (Gestalt therapy – Wikipedia, 2021)

Diana Cazacu, este studenta in anul patru si, alaturi de colegii ei, ofera aceste ore gratuite de terapie.

„O oferta pentru studentii care studiaza la universitatile din Norvegia.

Ministerul Educatiei si Institutul Gestalt din Oslo au o colaborare, prin care ofera studentilor ore de terapie sau coaching gratuit. In link-ul de mai jos gasiti lista cu studentii institutului care ofera terapie sau coaching.

Oferta este valabila pana pe 15.03.2022. Daca esti student in Norvegia, si ai nevoie sa vorbesti cu cineva in limba romana sau rusa, scrie-mi.

Daca cunoasteti si alti studenti care invata la universitatile din Norvegia si care ar avea nevoie de a vorbi cu cineva, aratati-le linkul de mai jos.”

Studenti care ofera ore de terapie Gestalt/coaching in cadrul NGI

Diana Cazacu

(Apasati pe fotografie pentru datele de contact ale Dianei)

Aici, pagina de Facebook a Dianei Cazacu in limba romana:

https://www.facebook.com/Diana-Cazacu-Terapeut-Gestalt-in-Supervizare-255929661938315/

si in limba norvegiana:

https://www.facebook.com/Prateterapi/

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu