Români frumoși

Români frumoși: Alina Porojnicu – Oncologul anului 2023

Scris de Daniel Solheim

Alina Porojnicu, medic oncolog la Policlinica oncologică a Spitalului din Drammen, a primit distincția de onoare ”Medicul oncolog al anului 2023” din partea conducerii Asociației Oncologice Norvegiene.

Alina Porojnicu a primit distincția ”Medicul oncolog al anului 2023”.
(foto: Kommunikasjonsavdelingen Vestre Viken HF)

Diploma și un cadou i-au fost înmânate în timpul reuniunii anuale a oncologilor care a avut loc de curând la Gardermoen, eveniment la care au participat 500 de invitați.

În motivarea numirii, s-a subliniat printre altele că Alina Porojnicu este foarte competentă din punct de vedere profesional, este implicată în activitatea de cercetare unde inspiră și medicii rezidenți în specializare, și are o implicare națională evidentă prin faptul că este membră atât în comitetul specialiștilor cât și în Grupul Norvegian pentru Cancer Mamar.

Alina Porojnicu este foarte îndrăgită de colegi și își face întotdeauna timp pentru tinerii medici rezidenți în specializare cărora le explică și împărtășește din cunoștințele de specialitate cu mult umor și înțelegere pentru viața de zi cu zi a medicilor rezidenți.

Alina Porojnicu deține competențe excepționale de colaborare și contribuie într-un mod foarte bun la anturajul de muncă. Din aceste motive, nu există nicio îndoială despre faptul că Alina Porojnicu merită din plin distincția de ”Medic al anului”.

Articol tradus și publicat cu permisiunea departamentului de comunicări a spitalului regional Drammen.

***

Despre autor

Daniel Solheim

Sot, tata, pedagog social, contributor si traducator

Lasă un comentariu