Trai

Cateva ganduri despre chirie… si alte lucruri

Scris de Angela Kecskes

Angela are cateva ganduri si impresii despre aspectele importante cand alegi o chirie. In acelasi timp, va invitam in caminul nostru.

Bine ati venit, si la noi acasa dar si pe canalul nostru de Youtube!

De pe canalul Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLrYnMZHEDCLexEHcyAHzkg

Incerc sa aduc un strop de optimism si veselie, sa vin cu idei care poate te ajuta in viata de zi cu zi. In aceasta perioada de pandemie in care suntem tot mai izolati, cred ca, tocmai acum, mai mult ca oricand, avem posibilitatea de a redescoperi oameni de langa noi, de a ne reinventa in fiecare zi, de a ne provoca sa gasim solutii noi la probleme obisnuite.

Eu incerc asta in fiecare zi. Impreuna poate vom reusi sa ne modelam zilele si cursul vietii descoperind pasiuni noi si prieteni noi aici.

Pe pagina mea de blogg, ma poti cunoaste mai bine:

https://viatadupa45.ro/

In toate lucrurile invatam, putin cate putin. Ceea ce este important, este sa ne redescoperim in fiecare zi si sa indraznim sa ne dezvoltam. Angela a descoperit pasiunea pentru filmari, editari video si pentru scris.

Astfel, vom folosi aceste aptitudini in munca noastra de a va prezenta diverse aspecte ale vietii in Norvegia si oameni, romani care, in ciuda dificultatilor, au reusit sa prinda radacini in aceasta tara minunata.

Istoriile noastre sunt depsre noi, despre voi, despre Norvegia.

Speram sa va placa!

Despre autor

Angela Kecskes

Sotie, mama, asistent medical generalist, jurist, contributor si forta motrice cu multe idei interesante

Lasă un comentariu